headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Geef je nu op voor de pre-selecties voor seizoen 2012-2013!

Nieuws afbeelding 9-1-2012

Als je nu  2e jaars meisjes D of 1e jaars meisjes C breedte bent, super gemotiveerd bent en denkt dat je in een selectieteam thuishoort, dan kun je je vanaf vandaag opgeven voor de pre-selectietrainingen, welke worden gehouden in de week van 16 januari 2012.

Schrijf je in voor 12 januari a.s.!Lees eerst onderstaande punten goed door!

Schrijf je alleen in als je super gemotiveerd bent en als je daadwerkelijk denkt dat je in een selectieteam thuis hoort. De pre-selectie is GEEN manier om in een hoger breedteteam terecht te komen.

Omdat we van mening zijn dat we middels de trainingen, de trainers, de coaches en de TIPS beoordelingen een goed beeld hebben van de spelers in de A, B en 2e jaars C en de jongens in de D hebben we besloten voor deze groepen geen pre-selectie meer te organiseren.
Wanneer een speler zeer hoog is beoordeeld en we van mening zijn dat deze persoon in aanmerking komt voor een selectieteam dan zal deze een uitnodiging krijgen voor 1 of meer trainingen met een selectieteam.

Spelers uit selectieteams hoeven zich niet op te geven, dus als je nu in MC1, MC2, MC3, MD1, MD2, MD3 of MD4 zit hoef je je niet op te geven.

Keepers hoeven zich niet in te schrijven. Ben jij keeper en denk je dat je in een selectieteam kan spelen stuur dan een mailtje met je verzoek naar de categorieleider.

Schrijf je in vóór a.s. donderdag 12 januari
We nemen alleen inschrijvingen in behandeling die op tijd binnen zijn gekomen met een motivatie waarom jij denkt dat je in een selectieteam thuis hoort en met daarin de volgende volledige gegevens:-

- voornaam

- achternaam

- geboortedatum

- huidig team

Stuur jouw inschrijving naar [email protected] o.v.v. pre-selectie seizoen 2012-2013.


De pre-selecties worden gehouden in de week van 16 januari 2012
De definitieve tijden worden bekend gemaakt op de site.

De pre-selectie zal bestaan uit een conditietest en onderlinge wedstrijden.Of je door mag naar de volgende selectieronde hangt NIET alleen af van de pre-selectie, maar er wordt ook gekeken naar de TIPS beoordelingen van jouw coach en trainer.

De uitslag zal direct na afloop van de training op het veld bekend worden gemaakt.

Als je niet komt opdagen voor de pre-selectietraining zonder opgaaf van reden, vervallen jouw rechten op deelname aan de (pre)selectie.

Als je niet bent gekozen en je wilt weten waarom dat is dan kan jij (of je ouders) dat direct na de training op het veld aan een van de trainers vragen. Daarna wordt er over de uitslag niet meer gecorrespondeerd.

Als je wel bent gekozen dan wordt je of uitgenodigd om nog dit seizoen mee te trainen met een selectieteam of je mag later dit seizoen deelnemen aan de selectietrainingen voor de selectieteams.

Start selectietrainingen/voorbereiding voor de zomervakantie: mei/juni 2012 (duren ca. 3 weken)

Start selectietrainingen/voorbereiding na de zomervakantie:

- lijnteams vanaf 20 augustus verplicht, vanaf 15 augustus voor de aanwezigen

- opleidingsteams vanaf 27 augustus verplicht

Voor het Beleid Teamindelingen Alliance verwijzen wij je naar de website www.mhc-alliance.nl, log in, ga vervolgens naar de Alliance Hockey Academy Button en klik op Beleid, daar vind je het Beleid Teamindeling.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws