headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

Funkey

 

Ben je 5 jaar oud en wil je graag hockeyen? Doe mee met Funkey.


Wat is Funkey?
Op de zondagen organiseert Alliance voor kinderen vanaf 5 jaar oud een hockeycursus waarin tijdens 10 veldtrainingen de basisbeginselen van het hockeyspel wordt aangeboden. Funkey groepen starten in september en maart.


Het door de KNHB ontwikkelde programma omvat grondvormen van bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een basisvorm van hockey. De kinderen spelen bij ons met knotsen en kunststof hockeysticks om ze alvast een echt hockeygevoel te geven. Het gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen. Van beweegvaardig naar hockeyvaardig!
Wanneer kan mijn kind meedoen?
Je kan inschrijven als je kind tenminste 5 jaar oud is op het moment dat de cursus begint. De najaarscursus start in september, de voorjaarscursus start in maart. De trainingen van 45 minuten beginnen op zondagochtend om 10.00. We sluiten de trainingen gezamenlijk af met limonade in het clubhuis.

* Je kan al inschrijven voor de start in september *
- de data volgen tzt -


Data Funkey voorjaar 2024
Zondag 3 maart
Zondag 10 maart
Zondag 17 maart
Zondag 24 maart
Zondag 7 april
Zondag 14 april
Zondag 21 april
Zondag 26 mei
Zondag 2 juni
Zondag 9 juni


Wat moeten de kinderen aan?
Trek sportieve kleding aan. We stellen veiligheid voorop en daarom is het dragen van scheenbeschermers verplicht. Het dragen van hockey kunstgrasschoenen is aan te raden vanwege uitglijden. Geen voetbalschoenen met noppen! Er zijn kunststof hockeysticks aanwezig, trainen met een eigen hockeystick mag natuurlijk ook.


Hoe kan ik inschrijven en wat zijn de kosten?
Deelname aan Funkey kost €125 voor 1 trainingscursus van 10 trainingen. Inschrijven kan via deze link: Aanmelden Funkey.

Is je kind op de startdatum jonger dan 5 jaar? Daarvoor bieden we op woensdagmiddag het sport- en spelprogramma Bitjes & Nopjes aan. Wil je daar meer over weten? Klik hier voor meer informatie.

Is je kind in september al 6 jaar dan kan je lid worden van Alliance en meespelen met de jongste hockeycategorie die wij de Dierentuin noemen. Wil je daar mee over weten? Klik hier voor meer informatie.


Funkey: FUN in goed leren bewegen is KEY

Meer weten?
Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar [email protected].