headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Vacatures

Op deze pagina vind je de beschrijvingen van de actuele vacatures. We hebben vrijwilligers en medewerkers nodig om de club draaiende te houden. De vereniging zijn we tenslotte zelf! Onze club bestaat uit leden (en ouders/verzorgers van leden) die het samen mogelijk en vooral leuk maken. We zijn trots op wat we bereiken als vereniging, als hockeyclub, als MHC Alliance!

Dus iedereen doet mee. Denk je dat je ook een steentje kan bijdragen? Er komen regelmatig plekken vrij om onze mooie club draaiende te houden. Vele handen maken licht werk en samen kunnen we veel voor mekaar krijgen.

Heb je interesse? Of een vraag? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of benader één van de bestuursleden of natuurlijk de contactpersoon die bij de vacature staat vermeld. Aarzel niet om contact op te nemen als je denkt dat je kan helpen maar bang bent dat het teveel tijd kost, er zijn altijd wel mogelijkheden om daar een mouw aan te passen.

Klik op de vacaturenaam voor een uitgebreide beschrijving (link naar pdf).

Planner Zondagcompetitie - Arbitragecommissie
Passende scheidsrechters zijn nodig, elke wedstrijd weer. De Arbitragecommissie vervult hierbij een onmiskenbaar belangrijke rol, want eerlijk is eerlijk zonder scheidsrechter kan er geen competitiewedstrijd gespeeld worden. Als planner zorg je ervoor dat bij elke zondagcompetitiewedstrijd scheidsrechters zijn ingepland. Dit is mede door de nieuwe Teams-functionaliteit zeer praktisch en eenvoudig geworden. De teams plannen daarmee zelf scheidsrechters in. Jouw bijdrage is om deze self service mogelijk te maken door per wedstrijd aan te geven welke teams moeten fluiten. De zondagcompetitie bestaat uit 15 teams, waarvan Dames1 en Heren1 door bondscheidsrechters wordt gefloten en door de Bond worden ingepland.

Coördinator Opleidingen Ouders - Arbitragecommissie
Passende scheidsrechters zijn nodig, elke wedstrijd weer. De Arbitragecommissie vervult hierbij een onmiskenbaar belangrijke rol, want eerlijk is eerlijk zonder scheidsrechter kan er geen competitiewedstrijd gespeeld worden. Als Coördinator Opleidingen Ouders stem je samen met de Coördinator Opleidingen Jeugd de opleiding af met de KNHB en ben je het aanspreekpunt voor ouders en/of coaches en zorg je ervoor dat geïnteresseerde ouders kunnen starten met de digitale opleiding van de KNHB.

<versie 26-8-2022>