headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

Welkom bij Alliance!

Welkom bij Mixed Hockey Club Alliance. Ook wel 'de leukste hockeyclub in Heemstede', aldus onze meer dan 1500 leden. Naast een actieve club met een supergrote jeugdopleiding zijn we ook een gezellige club met veel families, vrienden- en vriendinnenteams.

We zijn een zeer actieve club en een plek waar door hockeyplezier, verbinding en verenigingsactiviteiten mooie herinneringen worden gemaakt. Alliance heeft bij leden en oud-leden een plekje in het hart veroverd. Elk jaar verwelkomen we nieuwe leden waarmee we verbinden en de waarden, uitingen en successen van onze vereniging delen. Een plekje dat er altijd zal zijn en dat wordt gekoesterd. Hoe oud je ook bent en waar het leven je heenbrengt, de vereniging waar je hockey speelt/speelde, zul je altijd onthouden.

Lid zijn van Alliance levert dus veel op daarvoor nemen we als vereniging onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Onder leiding van het bestuur en de bijdrage van velen kan er elke dag worden met goed materiaal en inzet worden getraind en zijn we in de weekenden succesvol tijdens de wedstrijden. Dat vraagt natuurlijk een strakke organisatie met duidelijke verwachtingen om alles goed te laten verlopen en daarvoor hebben we naast de leden een aantal enthousiaste medewerkers op het veld en in het clubhuis. De vereniging bestaat verder uit veel betrokken vrijwilligers waaronder veel ouders van onze jeugdleden. Voor de diverse commissies, functies en activiteiten wordt inzet gevraagd waardoor we goed hockey op het veld en ook veel gezelligheid naast het veld hebben. Alliance is opgericht in 1927 en we zijn trots op wat we samen dus al meer dan 95 jaar voor mekaar krijgen!

Waar onze vereniging voor staat, hoe dit tot stand is gekomen, hoe we dit vandaag realiseren en met wie, kan je allemaal terugvinden op deze website en in de Alliance app. Deze website is het officiële orgaan van onze vereniging en hier kan je dus verder lezen over nieuwsberichten, de organisatie, sponsoren, de teams, wedstrijden en trainingen etc. Leden kunnen inloggen in de app voor de trainings- en wedstrijdschema's, teamtaken, club events etc. Of login rechtsboven op deze site.
Ben je nieuwsgierig naar onze club of weet je al dat je wilt hockeyen bij Alliance? Neem contact op of kom dan gewoon eens langs in het weekend of op een namiddag of avond want we ontvangen je met veel plezier.


Clubtenue: Dames en meisjes
  • Zwart–wit geblokt shirt, achterpand zwart, linkermouw zwart, rechtermouw zwart
  • Groene bies
  • Zwarte rok
  • Witte kousen met Alliance-logoClubtenue: Heren en jongens

  • Zwart–wit geblokt shirt, achterpand zwart, linkermouw zwart, rechtermouw zwart
  • Groene bies
  • Zwarte broek
  • Witte kousen met Alliance-logoHet (laten) sponsoren van een jeugd- of seniorenteam door middel van trainingspakken, windjacks en/of attributen kan alleen na overleg en met instemming van de Sponsorcommissie.
Alliance-teams moeten verzorgd en in het officiële tenue op het veld verschijnen. Alleen als verwarring kan ontstaan met het tenue van de tegenstander kan een elftal de wedstrijd in een afwijkend shirt spelen (rood uit-shirt en/of rode sokken). De scheidsrechters beoordelen of een team een uit-tenue moet dragen - niet de teams zelf!


Het officiële tenue van Alliance is te koop bij Jumbo Hockey, Raadhuisstraat 26 in Heemstede
Openingstijden clubhuis tijdens competitieweken
Maandag 16.00 - 23.00
Dinsdag 16.00 - 23.00
Woensdag 13.00 - 23.00
Donderdag 16.00 - 23.00
Vrijdag 13.00 - 23.00
Zaterdag 08.00 - 20.00
Zondag 09.00 - 18.00


Deze openingstijden kunnen wijzigen bij speciale activiteiten en evenementen. Buiten de competitieperiode zullen de openingstijden apart worden bekendgemaakt.Auto's, scooters en fietsen
Wij vragen alle leden en bezoekers om vooral lopend of op de fiets te komen. Alliance beschikt over relatief veel parkeerplaatsen, maar vooral op de zaterdagen zijn er ook vele andere sporters actief op het sportcomplex. De parkeerplekken zijn vooral bestemd voor bezoekende teams en gasten van alle sportverenigingen op ons complex. Fietsen en lopen is gezond en is de beste warming-up voor je eigen wedstrijd.

We waarderen onze buren zeer en we vragen je dan ook dringend rekening te houden met hun leefomgeving en dus ook om opritten vrij te houden. Parkeren kan op de grote parkeerplaats en als die vol is op de parkeerplaats bij het Oude Slot. Let op dat je niet foutparkeert; de Handhaving van de gemeente Heemstede controleert frequent.

Fietsen mogen alleen geplaatst worden in de fietsen beugels aan beide zijden van ons clubhuis. Plaats geen fietsen in de looppaden en fiets niet op het terrein. Voor scooters hebben wij een mooie stallingsplek bij de ingang aan de Sportparklaan-zijde.


Honden
Honden zijn een trouw onderdeel van menig hockey-familie, maar toch zijn er ook best veel kinderen angstig voor honden. Om die reden mogen honden alleen aangelijnd op ons complex komen en is het clubhuis verboden voor honden. Tja en als er dan een ongelukje gebeurt, dan ruimen we dat gewoon op!Alcohol en roken
Op zaterdag mag er vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur alcoholhoudende drank worden geschonken. Dit wordt uitsluitend verstrekt aan volwassen, dus vanaf 18 jaar en ouder.

Het gehele sportcomplex is rookvrij, hetgeen betekent dat roken niet is toegestaan op en rond de velden, in het clubhuis en op de terrassen. Uitzondering is 's zondags vanaf 12.00 op het verhoogde terras rondom het clubhuis.