headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

TIM komt langs op Alliance voor keepershelmen!

zaterdag 19 oktober 2024   |   09:15 - 14:00   |   Clubhuis

Beste keepers, coaches en categorieleiders,

 

Vanaf dit seizoen zijn we gestart met nieuwe uitrustingen van The Indian Maharadja (TIM) voor onze jeugdkeepers. Helaas is in een aantal situaties niet alles helemaal goed gegaan. De schroefjes van helmen kunnen los gaan zitten.

 

We hebben deze vanuit de keepers-materialencommissie regelmatig gerepareerd, en we zijn heel blij dat TIM hier een oplossing voor heeft gevonden en aanstaande zaterdag langs komt op Alliance. Tevens doen ze een check van foam materiaal (legguards, klompen en handschoenen).

 

We raden je aan om zaterdag 19 oktober langs te komen en je helm te laten voorzien van de oplossing van TIM. Ook als je al eerder of nog helemaal geen problemen hebt gehad met je helm.

 

Vanaf 9.15 tot 14.00 is het mogelijk om op Alliance je helm door TIM te laten repareren. Zij zullen de schroeven vastzetten en kunnen je keepersuitrusting checken op slijtage (bandjes bijvoorbeeld). Ze hebben ongeveer 15 minuten per keeper nodig. We verwachten ook dat nieuwe zaalbandjes beschikbaar zijn.

 

Tot zaterdag,

 

Evelyne, Jeroen, Sander, Wouter en Jasper