headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Hockey & Trainingen

Part 4 Pinoké HJ1-Alliance HJ1

Nieuws afbeelding 11-4-2018 Eindelijk de eerst mooie speeldag van het jaar! Tijd voor deel 4 van de 10 met onze nieuwe trainer/coach RIK VAN GENT. Tevens stond de nieuwe ‘dinsdag’ trainer STIJN SCHELLART naast het veld om de eerste indruk te krijgen van onze kwaliteiten. Goed dat jullie er zijn heren!

Tijdens de voorbereiding in de kleedkamer werd duidelijk dat De coach full press wilde spelen. Er moesten 3 belangrijke punten mee naar Heemstede! Tactisch en in t koppie waren we er klaar voor. Ook voor op het veld?
10:30 start op het hoofdveld. DE plek om te laten zien wat we in huis hebben. Het meegereisde publiek zou een zeer aantrekkelijke ochtend voorgeschoteld krijgen!

De eerste twintig minuten waren er over en weer wat kansjes. In minuut 20 werd de ban gebroken. Een goed aangeslagen strafcorner werd door onze Nelis links in de bovenhoek getorpedeerd. 0-1! In de 28e minuut wederom een sc. Ditmaal wist Watse doel te treffen. 0-2. Een minuut daarna zelfs de 0-3 door Etienne met een veldgoal. Met deze bedrieglijke stand gaan we de rust in. Kampong was tenslotte in de vorige wedstrijd ook in staat om binnen 5(!) minuten onze voorsprong van 4-1 om te buigen tot een 4-4......
Oh ja, In de rust volgt nog een laatste veterstrik les voor Stijn Vrolijk. Op naar het veterstrik diploma! Zie de bewegende beelden!

Na rust gaat een strafcorner van Pinoké er in de 39e minuut al in. 1-3..... Toch is daar als een duveltje uit een doosje onze veldgoal prikker Etienne weer in de 42e minuut. 1-4. Pinoké bleef kansen ruiken en kon zo in de 53e minuut terugkomen tot 2-4. Als er dan in de 58e minuut weer een sc is voor ons is Nils er als de kippen bij! 2-5! Rendement uit strafcorners was buitengewoon lekkah. Met een doortikkertje van Beelen op Stijn Vonk wordt het in de slotfase 2-6. Pinoké kan in de 66e minuut nog wel de 3-6 maken maar de winst geven we niet meer uit handen. En Vrolijk nog gefeliciteerd!

Mooi debuut voor de trainers/coach. Bedankt! Nog genoeg voer om op te trainen.