headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Alliance zaal MB1 vijfde van Nederland geworden!

Nieuws afbeelding 12-2-2011 Na er hard voor te hebben geknokt zijn de speelsters van zaal MB1 uiteindelijk 5de in de Landskampioenschappen geworden. Helaas niet door naar de eerste vier, maar de vijfde van Nederland worden is zeker een hele mooie prestatie. Van harte gefeliciteerd! Na de eerste wedstrijd tegen Rotterdam te hebben verloren, konden onze speelsters de wedstrijd tegen Union helaas ook niet winnen.
Hieronder een kort verslag van Dick Nugteren over hun tweede wedstrijd tegen Union;
Bij winst plaatst Alliance zich voor de halve finales, anders wacht de strijd om de vijfde en zesde plek. Union neemt direct het initiatief in de wedstrijd en haalt 4 strafcorners in de eerste 5 minuten. De vierde strafcorner voor Union levert de eerste goal van de wedstrijd op 1-0.  Alliance geeft vol gas maar speelt  te gehaast richting de goal van Union. Een mooie aanval van Union wordt afgerond aan de linkerkant en levert de 2-0 stand op. Alliance  haalt in totaal 3 strafcorners, waaruit geen doelpunten vallen. Uit de volgende strafcorner voor Union valt de 3-0. Alliance haalt nu de keepster uit het veld en gaat met 6 veldspelers verder om meer druk te ontwikkelen op de goal van Union. Helaas levert deze tactische zet geen goal op. In de laatste minuut scoort Union uit de strafcorner de 4-0.Alliance heeft geknokt voor wat ze waard zijn, nu op naar de wedstrijd om de 5e en 6e plek. Heel veel succes voor deze wedstrijd.
De strijd om de 5e en 6e plaats moet worden gespeeld tegen Groningen. Dit keer kon Alliance laten zien wat zij waard zijn en winnen met 2-0. Hiermee is Alliance MB1 dus vijfde van Nederland geworden. Dames wij zijn trots op jullie en volgend seizoen gaan jullie gewoon weer op voor de Landskampioenschappen!
Namens de Zaalhockey-cie

Reacties


Petra Fischerova

14-2-2011 @ 11:12:07 |Top dames!!!!

Reageer op het nieuws