headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

MA1 eindigt als 3e in de Districtskampioenenschappen Zaal

Nieuws afbeelding 7-2-2011
Nadat MB1 zondagochtend na een drie zinderende wedstrijden kampioen was geworden van Noord-Holland, kwam MA1 ’s middags in actie. Er werden door het team herinneringen opgehaald aan het landskampioenschap in 2007 waar een groot aantal meiden uit de huidige MA1 aan hadden meegedaan toen ze als MC1 kampioen van Noord-Holland waren geworden (en ook toen was Sebastiaan van Nimwegen hun coach).
 
Het doel was dus duidelijk en de meiden gingen er helemaal voor. De tegenstanders waren echter niet mals: Amsterdam en Hurley, die beide ongeslagen in de poule waren ge ë indigd en de ‘derby’ tegen Bloemendaal. De meiden begonnen overtuigend tegen Hurley en namen al snel een voorsprong. In de laatste minuten met een strafcorner tegen werd de eindstand 3-2 voor Hurley. Een tegenvaller en de uitslag had zomaar andersom kunnen zijn. Amsterdam was de volgende tegenstander en het enige team in de poule waarvan onze meiden niet hadden kunnen winnen. Ook in deze wedstrijd nam Alliance al gauw een voorsprong, maar ondanks uitstekend spel van onze meiden werd ook deze wedstrijd verloren met 4-1. De derde wedstrijd ging dus om de 3e en 4e plaats. Zonder al te veel problemen werd van Bloemendaal gewonnen met 1-4. Een zeer verdiende 3e plaats!
 
Allemaal gefeliciteerd met deze prestatie namens de AHA en het Bestuur.