headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Alliance neemt afscheid van Daniel Hulkenberg en Suzanne Reimering

Nieuws afbeelding 7-6-2022
Na dit seizoen verlaten Daniel (Technisch Manager Jongste Jeugd) en Suzanne (Technisch Manager Tophockey Jongens) onze vereniging. Suzanne heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van de jongens selectieteams dit jaar, waarin we voor het eerst sinds vele jaren met twee jongensteams de landelijke competitie haalden. Er is desondanks een te groot verschil van inzicht in de invulling van tophockey hoe Alliance dat voor ogen heeft.
Daniel is sinds december vorig jaar verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling bij onze Jongste Jeugd en gaf ook trainingen aan andere categorie├źn. Hij heeft aangegeven zich volgend jaar te concentreren op zijn rol bij Forescate waar hij nu verantwoordelijk is voor Dames 1.

Wij danken hen voor hun inzet voor Alliance! Het vertrek van Suzanne en Daniel betekent dat we hard aan de slag zijn om hun functies in te vullen voor komend seizoen. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Met sportieve groet,
Het Bestuur & Technisch Directeur