headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Vergroening op Alliance

Nieuws afbeelding 8-2-2022
Zoals velen van jullie al hebben kunnen zien is er in januari hard gewerkt aan het groener maken van het complex van Alliance. Door een aantal leden en ouders, onder de bezielende leiding van Jasper Langezaal uit Heren 35B, zijn er 4 grote bomen neergezet, is er om de fietsenstalling Portugese laurier gepland en hebben de nieuwe bomen tussen veld 1 en 3 gezelschap gekregen van een mooie haagbeuk. 

Hiermee is een belangrijke stap gezet naar meer aandacht voor natuurlijk groen op Alliance en daarmee minder steen. Ook past deze bijdrage in het verduurzamen van onze vereniging. We zijn in dit vergroeningsproces gesteund door Willemijn Aris van Aris Tuinbureau die het ontwerp van de aanplant op het terrein heeft gemaakt en door onze overburen - Nijssen Tuin Heemstede - die de beplanting hebben geleverd. 

Ook de Gemeente Heemstede heeft een goede bijdrage geleverd door voor de graafwerkzaamheden zorg te dragen. 

Het was mooi om te merken dat er al tijdens het planten, maar zeker ook daarna, veel positieve reacties kwamen van (jeugd)leden en ouders.

We willen Jasper en alle groene vrijwilligers zeer danken voor hun bijdrage. 

Het resultaat is werkelijk zeer geslaagd!!

Daan Beekhuis
Voorzitter MHC AllianceReacties


Taco Brenninkmeijer

10-2-2022 @ 00:20:32 |Ziet er mooi uit!

Marije Vermeulen

25-2-2022 @ 00:31:51 |Wat een supergoede actie!

Sven Strunk

28-2-2022 @ 15:57:35 |Echt mooi geworden

Jan Marten Ellis

2-3-2022 @ 20:23:26 |Top project!! Well done Jasper

Reageer op het nieuws