headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

ALLIANCE BLESSURE VRIJ

Nieuws afbeelding 23-9-2009
Blessure preventieprogramma voor Allianceleden --> Alliance heeft samen met een viertal fysiotherapeuten van Nieuw Groenendaal en een huisarts een blessurepreventie programma opgezet. De bedoeling is om kinderen, waarbij regelmatig blessures optreden of bij wie een “afwijkend” looppatroon opvalt, de mogelijkheid te bieden om ondersteund te worden door een fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal starten met een gedegen onderzoek naar de houding, de functie van de gewrichten en zal evt. standsafwijkingen van de knieën en voeten beoordelen.
 
Zonodig wordt het kind door de huisarts en de fysiotherapeut gezamenlijk gezien. Tevens zal er aandacht besteed worden aan de sportschoenen welke gedragen worden. Vervolgens kan in samenspraak met het kind en de ouders/verzorgers een plan van aanpak gemaakt worden, waarbij individuele begeleiding of groepsbehandeling geadviseerd wordt. De kosten die aan verdere begeleiding verbonden zijn, zullen via de ziektekostenverzekeraar vergoed worden.
 
Kinderen onder de achttien jaar zijn hiervoor verzekerd via hun basisverzekering. De kinderen kunnen bij ons aangemeld worden via de coach of u kunt zelf het initiatief nemen om uw kind te laten screenen.
 
Indien u hiervan gebruik wilt maken of u wenst nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met Kim van ’t Hoff: 06-24611576 / 023-5280806 of u kunt uw kind aanmelden via e-mail: [email protected].
 
Met vriendelijke groet, namens Alliance,
Kim van ’t Hoff , fysiotherapeut
Monique Huygen , fysiotherapeut
Peggy Marees , kinderfysiotherapeut
Liesbeth de Wit , kinderfysiotherapeut
Nicole Troost , huisarts