headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie ABC

ALLE SELECTIES BEKEND !!

Nieuws afbeelding 1-6-2009 Beste spelers en speelsters die aan de selectietrainingen hebben deelgenomen. Jullie hebben even geduld moeten hebben, maar de indelingen van de eerste 2 teams van de categorie├źn A t/m D zijn bekend. 
Voor de meeste teams geldt dat er bij de voorbereiding voor het seizoen 2009/2010 wordt gestart met meer spelers dan er uiteindelijk gaan overblijven. Elk team zal in beginsel de competitie in gaan met 14 spelers, dus dat betekent dat er tijdens de voorbereidingen nog afvallers zullen zijn.

Om privacy redenen hebben wij ervoor gekozen de bekendmaking uitsluitend voor Alliancers toegankelijk te maken via EMMA. Jullie kunnen de team indelingen vinden nadat je bent ingelogd op je eigen EMMA-pagina. Hiervoor heb jij je lidnummer en wachtwoord nodig.
- Ga naar www.mhc-alliance.nl
-  login op EMMA (linksboven) met je lidnr en wachtwoord
- (wachtwoord vergeten......, klik dan op het woordje 'hier' onder het wachtwoord veld en je krijgt automatisch je wachtwoord toegestuurd)
 
In EMMA :
- klik op 'documenten'  in de linker groene kolom
- klik vervolgens op 'Teamindeling selectie- en opleidingsteams'
- open het PDF-bestand van je eigen categorie

Nu je toch in EMMA bent, check gelijk even of je profiel (ook in linker kolom) nog up to date is en plaats eens en leuke pasfoto van jezelf in EMMA. Op deze wijze kunnen je toekomstige teamleden alvast zien wie je bent.....
Mocht je naar aanleiding van de indelingen vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar [email protected].

Met vriendelijke groet,
Alliance Hockey Academy