headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Opzegging lidmaatschap voor 1 mei

Nieuws afbeelding 11-4-2020
Beste leden, beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Het zijn bijzondere tijden. Er gebeurt heel veel, maar tegelijkertijd op sommige gebieden ook heel weinig. Ook bij de hockey ligt de competitie en het verenigingsleven volledig stil.
De planning voor volgend seizoen gaat echter onverminderd door. Tot aan de komende zomer blijft het het hockeyen in teamverband onzeker, maar wij hopen dat wij na de zomer weer volop van start gaan!

Wie zijn lidmaatschap van Alliance wil opzeggen, moet dit uiterlijk 1 mei 2020 doen.

Waarom dan al?
Ten eerste omdat Alliance op tijd het aantal teams moet doorgeven aan de KNHB en ten tweede omdat we op tijd moeten bekijken hoeveel (betaalde) trainers en coaches we voor onze jeugdteams nodig hebben. Als je dus wilt stoppen, laat het dan uiterlijk 1 mei weten.

Hoe zeg je op?
Je kunt uitsluitend je lidmaatschap opzeggen door het digitale opzegformulier in te vullen op de website. Log daarvoor in op de website met je lidnummer en wachtwoord. Kies voor Club> Opzegformulier.
Je opzegging is pas definitief als je een bevestiging van het Ledenadministratie hebt ontvangen!

Extra kosten bij te laat opzeggen
Als je later dan 1 mei 2020 opzegt, ben je verplicht een toeslag te betalen van € 150,- alvorens je lidmaatschap wordt opgezegd

Uitzondering
Leden die wachten op de uitslag van hun examen of op de loting voor een nieuwe opleiding, kunnen uitstel krijgen. Zij mogen tot 1 juli 2020 zonder extra kosten hun lidmaatschap opzeggen maar moeten wel voor 1 mei een mail sturen naar [email protected] met het verzoek om uitstel.

Uiteraard hopen we dat ondanks deze bizarre tijd er zoveel mogelijk leden gezellig bij Alliance blijven spelen en we volgend seizoen weer 100% van start kunnen gaan!

Namens het bestuur van MHC Alliance,

David van Duffelen
Penningmeester

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws