headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie E

Doe mee met de Glow in the dark E8 clinic van Dames 1!

Nieuws afbeelding 12-12-2019 Speciaal voor de E8-tallen wordt er dit jaar een extra dag op het Oliebollen zaaltoernooi georganiseerd. Op maandag 30 december in het Kennemer Sportcenter in Haarlem kunnen jongens en meiden meedoen aan de speciale clinic van Dames 1 met een heuse Glow in the dark wedstrijdzaal!

Ter voorbereiding van de zaalcompetitie worden er speciale trainingen gegeven met tips en tricks en je speelt wedstrijdjes in de Glow in the dark zaal. Het zaalseizoen is al zo kort en met deze clinic willen we het zaalseizoen extra goed benutten! Zaalhockey is tenslotte de leukste specialisatie. Je kunt lekker oefenen met andere leuke kinderen en het wordt ook nog een gezellige dag! Doe je met ons mee?

Zaalhockey en fun in de kerstvakantie!
Iedereen wordt ontvangen door de Glow meiden van Dames 1 en je wordt ingedeeld in groepjes. Je krijgt oefeningen met individuele tips waarbij je tricks leert zoals de tip-in, turnen en natuurlijk scoren. En je krijgt je eigen Dames 1 teamcoach bij de wedstrijdjes. Er wordt gezorgd voor limo, er is lekkere muziek tussendoor en je kunt met je team, vriend of vriendin op de foto met reuze oliebollen. Er zijn extra activiteiten en leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreken de (vele!) oliebollen niet!

Er zijn twee shifts van 09.30-12.30 uur en van 13.00-16.00. Zaalschoenen, bitje en zaalhandschoen zijn verplicht.

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per speler € 17,50. Dit bedrag is inclusief zaalhuur, apparatuur, drankje, oliebol, versnapering en natuurlijk glow Dames 1!

Meld je aan via deze link, dan houden we een plaatsje voor je vrij! Hierna krijg je een betaalverzoek en is je inschrijving definitief.

Vanaf maandag krijgen spelers van andere clubs de mogelijkheid om in te schrijven, zorg dat je op tijd bent!

Voor verdere vragen kun je ons bereiken via Bo Ladru: [email protected] of 0624 154 844.

Tot 30 december!

Namens de organisatie,
Bo Ladru & Bart Smulders

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws