headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie DEF + DT

6 november onderwijs staking = Alli Talent!

Nieuws afbeelding 22-10-2019
Alli Talent kamp opnieuw tijdens stakingsdag.

Op woensdag 6 november is het weer zover! De leraren gaan weer staken en dat betekent opnieuw een dagje vrij voor jullie. Maar wie wil er nou de hele ochtend binnen zitten met dit heerlijke weer? Alli Talent komt met de 9e editie van het kamp op woensdag 6 november.

Tijdens deze ochtend gaan we aan de slag op het veld. We trainen van 09.00-10.15 en van 10.45- 12.00 uur. Tussendoor hebben we een snack en drinkpauze voor de kinderen. De oefeningen worden aangepast per categorie dus voor iedereen wordt het een leerzame ochtend.
Voor wie: Dierentuin, F, 6E, 8E jongens en meisjes

Wanneer: Woensdag 6 november

Hoelaat: 09.00-12.00 (aanmelden vanaf 08.30 uur)

Hoeveel: 20 euro (incl. snack en limo, excl. lunch)


De inschrijvingen voor het kamp zijn vanaf vandaag geopend!

Let op: De inschrijvingen van de vorige stakingsdag waren binnen 4 uur uitverkocht dus schrijf je snel in. Mocht het kamp vol zitten dan kan je je niet meer inschrijven op de website, maar kan je wel nog op de reservelijst komen. In dat geval kan je een mail sturen naar: [email protected]

Hoe schrijf je je in?
- Log in via mhc-alliance.nl met jouw inlognaam en wachtwoord.

- Bij Evenementen kies je het Alli Talent kamp

- Je hebt dan gelijk betaald via iDeal.


Word ook snel lid van onze Facebook pagina voor de kampfoto’s en meer info over andere kampen op: facebook.com/allitalent.

Tot dan!
Milou Schoone (coördinator Alli Talent)

Reacties


Duco van Dekken

5-11-2019 @ 09:40:20 |Ik heb via Egon het lidnummer en ww ontvangen😉. Maar kan nog steeds niet ontdekken hoe ik kan registreren.... ik vind het erg lastig aanmelden. Ben er al een half uur zoet mee en nog niet gelukt. Lijkt me niet de bedoeling?

Reageer op het nieuws