Bestuurstafel

Donderdag 22 november a.s. Algemene Ledenvergadering

Nieuws afbeelding 7-11-2018 Het bestuur nodigt u van harte uit om op donderdag 22 november a.s. om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) de Algemene Ledenvergadering bij te wonen op MHC Alliance. Deze Algemene Ledenvergadering zal in het teken staan van de jaarsluiting van het seizoen 2017-2018. Daarnaast zal de nieuwe secretaris, Pauline Beije, aan de Algemene Ledenvergadering ter benoeming worden voorgelegd. Bijgaand treft u de agenda en de uitnodiging aan. De notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering alsmede de jaarrekening 2017-2018 treft u op korte termijn achter de login op de website aan. Bent u betrokken bij Alliance, kom dan zeker langs!

Wij verwelkomen u graag op donderdag 22 november a.s.

Bestuur MHC Alliance Bijlage