headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Eindclinic Dames 1 / Heren 1 nu aanmelden!

Nieuws afbeelding 15-5-2018 Lieve jeugd van Alliance,
Na een zeer geslaagd seizoen, sluiten we dit jaar weer af met een super toffe clinic, gegeven door de spelers uit Dames en Heren 1! Vorig jaar was de slotdag een groot succes en dat willen we dit jaar natuurlijk overtreffen. Leuke spellen, leren slepen en shoot-outs nemen op de keepers van Dames en Heren 1, voor iedereen zit er wat bij. Ook alle keepers zijn natuurlijk welkom! Er wordt een speciale keeper-clinic georganiseerd.

De clinic is op zaterdag 16 juni, direct na de laatste speeldag voor de jongste jeugd, die direct kunnen aansluiten. Van 11:00 uur tot 14:00 uur zijn de Dierentuin-, F -en 6E-spelers van harte welkom. En vanaf 14:00 uur tot 16:30 uur trainen we graag verder met de 8E-, D- en C- teams.

Je kan je aanmelden via de Alliance website en app (achter de log-in), en deelname bedraagt €10,-.

Wij hebben er heel veel zin, dus hopelijk zien we jullie 16 juni! Vergeet niet om je hockeystick, scheenbeschermers en bitje mee te nemen, of om die te kopen als je die nog niet hebt.

Liefs,
Heren 1 & Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws