headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei 2018

Nieuws afbeelding 12-4-2018
Wie zijn lidmaatschap van Alliance wil opzeggen, moet dit uiterlijk 1 mei 2018 doen. Waarom dan al? Ten eerste omdat Alliance op tijd het aantal teams moet doorgeven aan de KNHB en ten tweede omdat we op tijd moeten bekijken hoeveel (betaalde) trainers en coaches we voor onze jeugdteams nodig hebben. Als je dus wilt stoppen, laat het dan uiterlijk 1 mei weten.
 
Hoe zeg je op?
Je kunt uitsluitend je lidmaatschap opzeggen door het digitale opzegformulier in te vullen op de website. Log daarvoor in op de website met je lidnummer en wachtwoord. Kies voor Club> Opzegformulier. Je opzegging is pas definitief als je een bevestiging van het Ledenadministratie hebt ontvangen!
 
Extra kosten bij te laat opzeggen
Als je later dan 1 mei 2018 opzegt, moet je een toeslag betalen. Hierbij geldt het volgende:
Opzeggen tussen 1 mei en 1 juli: 50% van de volledige contributie voor het nieuwe seizoen 
Opzeggen na 1 juli: de volledige contributie voor het nieuwe seizoen is verschuldigd 

Uitzondering
Leden die wachten op de uitslag van hun examen of op de loting voor een nieuwe opleiding, kunnen uitstel krijgen. Zij mogen tot 1 juli 2018 zonder extra kosten hun lidmaatschap opzeggen maar moeten wel vóór 1 mei een mail sturen naar mailto:[email protected] met het verzoek om uitstel.
 
Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden gezellig bij Alliance blijven spelen!
Namens het bestuur van MHC Alliance,
 
Gert-Jan de Rooij
Penningmeester

Reacties


Max Kousbroek

16-4-2018 @ 20:23:44 |Zeg je lidmaatschap niet op!😫

Reageer op het nieuws