headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Dames 1 - De generale repetitie

Nieuws afbeelding 5-9-2017 Alkmaar uit. En dat maar liefst twee zondagen achter elkaar. Afgelopen zondag (3/9) om te oefenen en volgende week zondag (10/9) als start van de competitie. Een mooi moment om te kijken waar we na 4 weken voorbereiding staan en hoever onze eerste tegenstander van het seizoen is. We speelden een prima wedstrijd. Af en toe nog wat kleine foutjes, maar daar kunnen we deze week nog even mooi mee aan de slag. Goals van Deborah, Kar, Suus en Noor zorgden uiteindelijk voor een 4-2 overwinning. Hello zelfvertrouwen :) Althans, met een goed gevoel naar huis, maar zekerheid voor volgende week hebben we natuurlijk nog lang niet. Het kan volgende week zondag weer alle kanten op. Meer dan genoeg reden om ook deze week weer 3 flinke trainingen af te werken en de laatste puntjes op de 'i' te zetten, zodat we zondag 10 september meer dan ready zijn om hopelijk de eerste 3 punten mee naar Heemstede te nemen.
Maar die drie punten komen natuurlijk niet vanzelf. Naast het feit dat wij deze week nog even overuren draaien op het hockeyveld, zou aanmoediging van het allerleukste Alliance publiek uit op Alkmaar ook meer dan welkom zijn! We hopen jullie dus allemaal te zien wanneer wij onze competitie starten: ZONDAG 10 SEPTEMBER, 12.45, ALKMAAR UIT!
Tot dan!!
XXX Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws