headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Doorbelasten boetes rode en gele kaarten, alsmede teamboetes

Nieuws afbeelding 31-8-2017
De ALV van 24 april 2014 heeft besloten om vanaf drie gele kaarten de boetes aan de desbetreffende speler door te belasten. De boete door de KNHB opgelegd bij het behalen van een rode kaart zal direct doorbelast worden aan de desbetreffende speler. De ALV heeft toentertijd eveneens besloten dat speciale boetes die aan een team worden opgelegd, direct worden doorbelast aan het team.

Het bestuur van MHC Alliance heeft besloten deze maatregelen pas in werking te laten treden op het moment dat deze ook duidelijk aan alle leden zijn kenbaar gemaakt via onder meer de website en de app. Een ieder heeft kennis moeten kunnen nemen van deze maatregelen en zich terdege bewust kunnen zijn van de gevolgen van het behalen van een door de KNHB opgelegde rode en/of gele kaart.

Voorafgaand aan de derde gele kaart worden door de KNHB kosten in rekening gebracht voor de eerder behaalde gele kaarten. Afhankelijk van het aantal kaarten en de kleur, worden boetes opgelegd oplopend van € 7,50 naar € 12,50.
Deze kosten, alsmede de administratieve kosten die gepaard gaan met het doorbelasten van de boete, zijn verwerkt in het bedrag ad
€ 25 dat doorbelast zal worden aan de desbetreffende speler.

Bij het behalen van een derde gele kaart, dan wel een rode kaart of een teamboete, ontvangt men een mail van de Tuchtcommissie, waarin men wordt verzocht binnen één week na dagtekening het geld over te maken bij gebreke waarvan de kosten automatisch zullen worden geïncasseerd.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws