headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Heel Alliance !!

Wedstrijdverslag Alliance D1 - VVV D1: 2-1

Nieuws afbeelding 14-3-2017 Zondag 12 maart, de eerste thuiswedstrijd na de winterstop. Tegen VVV, de club die plek nummer 11 warm houdt in de poule. Met 6 punten voorsprong staan wij op de 10e plek. Stonden. Want vandaag kwam daar verandering in.Na een minuut spelen werd al duidelijk dat VVV, de club die zichzelf Veni, Vidi, Vici noemt, haar naam niet waar ging maken. Want na 55 seconden maakte Noor het eerste goal van de middag en stond VVV letterlijk en figuurlijk 1-0 achter. Voor ons zelfvertrouwen was dit vroege doelpunt niet slecht. We speelden een goede eerste helft, waren fel, veel in de aanval en verdedigden netjes. En ook de 2-0 viel in de eerste helft doordat een kanonskogel van de stick van Karlijn achter de keeper belandde.Na rust moesten we eigenlijk op zoek naar de 3-0, maar dat ging niet zo makkelijk. VVV stond sterker opgesteld en wij werden af en toe wat slordig en gehaast. Toen we met nog 20 minuten op de klok en een 2-0 voorsprong 10 hele minuten lang, die voelden als 30 minuten, met 10 man (snap je het nog?) moesten volbrengen, begon de de druk op de ketel toch wel een beetje toe te nemen. En toch wisten we tijdens deze 10 pittige minuten een tegengoal te voorkomen. Maar VVV was op jacht. En 5 minuten voor tijd wisten ze de 2-1 binnen te tikken, waardoor ze nog meer gebrand waren op het maken van de 2-2. En daardoor werden het nog wel 5 lange laatste minuten, zowel voor ons als voor het publiek langs de lijn. Blijdschap alom toen dan eindelijk dat fluitsignaal klonk.We wonnen zondag niet alleen met 2-1 van VVV, maar verruilden de 10e plek voor een 9e en lieten daarmee ook Myra achter ons. Of dat zo zal bijven hoort u volgende week, want dan spelen we om 12.45 uit op Myra. Met 1 punt verschil kan dat nog wel eens een belangrijke wedstrijd worden. De 3e finale van de 2e seizoenshelft. Waar we nu al heel veel zin in hebben en we zeker weer veel aanmoediging kunnen gebruiken! Dus tot volgende week in Amstelveen :)Liefs Dames 1