Heel Alliance !!

Alkmaar Dames 1 - Alliance Dames 1: 3-3

Nieuws afbeelding 19-10-2016 De zon scheen, de temperatuur was lekker en we hadden allemaal veel zin om een potje te winnen! We wisten dat Alkmaar speelt op de lange bal, dus dat we daar gebruik van konden maken. De eerste helft wilde het nog niet zo lukken en kregen we er niet genoeg grip op. We vielen aan, maar waren niet effectief genoeg. Zo was na de moeizame start, de stand bij rust 2-0. Na rust maakte Kris de 2-1, met een mooi schot in de hoek vanaf kop cirkel. Wij gaven nog niet op! Nadat Alkmaar de 3-1 maakte, schakelden we over naar full press.
Dit resulteerde in de 3-2 door Charly, die overigens een dijk van een wedstrijd speelde!
In een van de laatste minuten kregen we nog een strafcorner toegekend, die Chant er koelbloedig in sloeg. Het was zo’n gelijkspel dat niet als een verlies voelde.
Zeker de tweede helft zijn we blijven vechten en blijven tikken, waardoor we een goede comeback hebben kunnen maken. Als dit resulteert in 3 doelpunten, mochten we toch tevreden zijn.

Kom volgende week kijken op Alliance, dan spelen we tegen Hilversum Dames 1. Vanaf minuut 1 wordt dat knallen, want we zijn er nu nóg meer op gebrand om de 3 punten te halen!