headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie C

Bedankt ouders!

Nieuws afbeelding 2-11-2015 voor de hulp bij het C-feest "Let’s get Silver”!!
Aan het begin van het seizoen heeft het bestuur van Alliance aangegeven dat zij het belangrijk vinden dat wij bij Alliance het "wij-gevoel” hebben. Dat geldt ook zeker voor ons als Evenementencommissie, want zonder de hulp van ouders kunnen we geen leuke feestjes evenementen, toernooien, etc. organiseren voor de Alliance-kids en ouders.
Afgelopen zaterdag(31 oktober) was het totaal uitverkochte oh zo populaire C-feest en het was heel erg fijn om te merken dat het "wij-gevoel” wordt opgepakt. Er hadden zich voldoende ouders aangemeld om te komen helpen met versieren, aanwezig te zijn bij het feest, te helpen opruimen van de zaal en niet te vergeten voldoende vaders die buiten staan om indien nodig, ongenodigde gasten vriendelijk te verzoeken weg te gaan.
Als organisatoren van het C-feest hebben we veel lachende gezichten gezien en was de avond een gemoedelijk gebeuren. Top dat we met elkaar hebben gezorgd dat de C-kids een gezellig maar ook een veilig feestje hebben gehad!

Dank jullie wel !