headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
(Pre) Selectie Jeugd

JB1 op koers tijdens de voorbereiding

Nieuws afbeelding 31-8-2015 Er is hard getraind, de sfeer zit er goed in en de door Ralph gekozen tactiek begint al aardig te landen. Vol vertrouwen gingen we dus op weg naar Best voor het laatste toernooi op rij. In Delft werden we nog 8e , in Wageningen 3e dus de verwachtingen waren hoog gespannen deze zonnige dag in Brabant.
Na mooie doelpuntten, drie overwinningen op rij en een laatste gelijkspel mochten we optreden in de finale tegen de thuisploeg. Tijdens de finale liepen de spanningen hoog op. Een eerste tegendoelpunt tegen dreigde roet in het eten te strooien. In de volle overtuiging dat we beter waren dan de tegenstander hebben we een tandje bijgezet en sportief revanche genomen met een heerlijke sleepcorner van Jurriaan. Mooi getimed
In de aansluitende shoot-outs wist onze keeper Jelle 4 van de 5 ballen te houden (een mooie eerste ervaring met shoot-outs voor hem). Dankzij de treffers van Tines en Flo mochten we uiteindelijk met de klomp naar huis.
Met dank aan de meegereisde scheidsrechters,  supporters en wat lokale groupies gaan we vol vertrouwen de competitie in. Super gedaan mannen!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws