headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie E

Hip Hop E-feest 28 maart

Nieuws afbeelding 17-3-2015 Er komt een spetterend Hip Hop dansoptreden van de Thundering Kidz, zij waren 5e op het WK! En Hip Hop dansleraar Jacco Verbeek van dansschool Marcella van Altena zal dansles geven.
 
Kaartverkoop gaat als volgt: lever €4,- gepast in bij je coach. Je coach kan vandaag tussen 16.15u en 17.30u bij de wedstrijdtafel van Alliance een envelop inleveren met gepast geld en de namen van de kinderen die naar het feest willen. De coach krijgt dan polsbandjes en deelt deze uit aan de kinderen.
 
Verder is er vrijdag a.s. nog een mogelijkheid voor de coach om kaarten te kopen van 18u tot 19.15u. Wees er snel bij, het wordt een superleuk feest!
 
Maak je klaar voor t grote E-feeeesst! Dit jaar weer met een spetterende DJ en natuurlijk prachtige muziek en licht in onze eigen discotheek van Alliance. Hier nog even alle details op een rijtje :
Thema: Hip Hop
Datum: zaterdag 28maart 2015
Tijd van 19.00 tot 21.00 uur
Kosten €4,- inclusief consumptie
Aanmelding en kaartenverkoop verlopen via de coaches.
Geen introducees.

Groet namens de E-evenementencommissie,
 
Marinka van Nielen, Desiree Vreeden, Paul Stoop, Leonie Verstegen en Liselore Zandvliet
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws