headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

NK Jong Senioren ma 9 juni op Alliance

Nieuws afbeelding 3-6-2014 De KNHB organiseert voor de tweede maal in successie het Landskampioenschap Jong Senioren, deze keer op de velden van MHC Alliance te Heemstede. Op 2e Pinksterdag (maandag 9 juni a.s.) zullen 8 Heren- en 12 Damesteams uit het gehele land strijden voor de titel Landskampioen Jong Senioren 2013-2014. In een aantal poulerondes zullen de beste teams zich kwalificeren voor de kruisfinales en de apotheose in de grote finale voor Heren Jong en Dames Jong rond 16:00 uur.

De Jong Senioren-competitie is enkele jaren geleden in het leven geroepen om de overgang van het Juniorenhockey te vergemakkelijken naar het Seniorenhockey. Alle teams in de Jong Senioren-competitie hebben de leeftijd tussen de 17 en de 25 jaar en spelen daarmee tegen en met leeftijdsgenoten. Op het kennisplatform van de KNHB (www. hockeycorner.nl) wordt uitvoerig ingegaan op deze unieke doelgroep.

In het seizoen 2012-2013 sleepte het District Noord-Holland beide landskampioenschappen in de wacht met de teams van Bennebroek Heren Jong 1 en HIC Dames Jong 1(Amstelveen). Maandag 9 juni beloofd een grandioze dag te worden met veel en hoogstaand hockey,  gefloten door Bondsscheidsrechters uit het heel land op één van de beste accommodaties in onze regio, de velden van MHC Alliance.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws