Heel Alliance !!

Alliance D1-Overbos D1: 4-1

31-3-2014 Zondag stond de wedstrijd tegen Overbos op het programma. Het was prachtig weer en we hadden er allemaal zin in. Vorige keer hadden we met 1-0 van deze dames verloren, dus er was nog iets recht te zetten.

De eerste helft ging gelijk op. Wij hadden het een beetje lastig met de press neerzetten. Aan beide kanten werd een doelpunt afgekeurd en hierdoor gingen we de rust in met 0-0. Pas in de tweede helft vielen alle doelpunten.

De 1-0 werd gemaakt door Kris met een mooi backhand-schot. Daarna kwam al snel de 2-0 uit een counter waarin Ted goed mee liep en een mooie tip-in scoorde. Daarna scoorde Overbos vanuit een strafcorner waardoor de spanning weer terug kwam in de wedstrijd.

Dit duurde niet lang want Kris scoorde de 3-1, en de 4-1 kwam niet veel later vanuit een strafcorner die Aimée scoorde met een goeie flats in het hoekje.

We hebben vooral de tweede helft goed gespeeld en verdiend gewonnen! Volgende week staat de derby tegen Bennebroek op het programma, die zeker een leuke pot gaat worden!