headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Alliance in Africa

Nieuws afbeelding 7-11-2013
Harry Robertus (Veteranen C) bracht onlangs een bezoek aan een hockeyproject van de Stichting Kadish in Lusaka, Zambia. Deze Nederlandse stichting promoot de hockeysport in Afrika en is momenteel actief in Zambia, Uganda en Malawi. Harry is vlieger en neemt regelmatig hockeysticks en andere attributen mee als hij daar naartoe vliegt.

Tot zijn grote verbazing trof hij daar een meisje aan in Allianc-tenue. Dit is toch het bewijs dat Alliance een goed doel steunt en dat gebruikte of nieuwe artikelen daar een tweede leven krijgen.

De Stichting Kadish organiseert nu ook een leuk project waarbij deelnemers de kans krijgen om volgend jaar zelf naar Zambia te gaan om oa hockeyclinics te geven. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich hiervoor opgeven. Alles is terug te vinden op www.africanhockeyexperience.nl en ook liggen in het clubhuis enkele flyers over de stichting en dit project. 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws