headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

2012-2013 Even omzien en vooruitkijken

Nieuws afbeelding 29-12-2012

Beste Alliancers!

 

Ook 2012 was een bijzonder jaar. Ik breng, nu het jaar bijna voorbij is, graag een paar gebeurtenissen en momenten nog even in herinnering.
  

2012 ALLIANCE HOCKEYJAAR

  • Onze organisatie werd verder geprofessionaliseerd: we verwelkomden Ton Wisse als technisch manager en Jeroen Tuininga  als operationeel manager.  
  • Dames I werd kampioen en promoveerde na spannende play-offs naar de overgangsklasse. 
  • Heren I degradeerde helaas naar de tweede klasse (maar werkt hard aan hun terugkeer!).
  • Meisjes B1 wist de landelijke competitie te behalen.
  • De A-categorie kende nog nooit zoveel meisjesteams.
  • Jongens A3 werd kampioen.
  • De districtskampioenschappen en beslissingswedstrijden vonden plaats op Alliance. De zondagmorgen-trimmers deden voor de eerste keer mee aan een toernooi (en blijken heel goed te zijn).
  • De G-stars timmerden aan de weg met open dag, een eerste zaaldag en eerste competitieronde.
  • Bitjes en Nopjes, een gezamenlijk initiatief van voetbal en hockey voor kinderen van 5 en 6 jaar, liep en loopt als een trein!

 

2012 ALLIANCE VERENIGINGSJAAR

Het jaar begon droevig met het afscheid van Bob Mok, keeper van Jongens A3, die door een ski-ongeluk om het leven is gekomen. In de loop van het jaar hebben we ook afscheid genomen van (oud-)leden Karst van Wijlandt, Nettie Wiezer en Marijke Easton.

 

En zo ging lief en leed weer hand in hand want in dit zelfde jaar vierden wij het 85-jarig bestaan van Alliance op uitbundige wijze.

Drie nieuwe nieuw bestuursleden traden toe het bestuur: Maurits van der Heijden neemt arbitrage voor zijn rekening, Annerieke Lulofs neemt de post van technische zaken over van Franck Dellenbag en Jacqueline Callenfels is onze nieuwe secretaris.

 

Erik Jan Verhulst nam na vier jaar afscheid als voorzitter van Alliance. Een greep uit de successen die onder zijn leiding zijn bereikt: de Alliance Hockey Academy, Fair Play, een nieuw waterveld, een goede relatie met de omliggende verenigingen en buurtbewoners. Erik Jan en Franck Dellenbag werden beiden benoemd tot lid van verdienste.

 

ALLIANCE EVENEMENTEN 2012

Slotfeest, Openingsfeest, A-B-feest, D- en C-feestjes, Amerikaans thema, pyjama-thema, clinic van Dames I en heren I, shoot-out competitie, A-gala, vrijwilligersfeest, voor de veteranen het Friendshiptoernooi, een geweldige Oldtimerdag (alweer 41 jaar een traditie!) en nu ook de Alliance Master Class waarbij we hockeytopper Bert Bunnik en internationale scheidsrechter Stella Bartlema onder de sprekers mochten rekenen.

Om maar een paar dingen te noemen....

 

ALLIANCE DIGITAAL

Alliance heeft een eigen App! Hoe uniek is dát! Na een week al meer dan 700 downloads.

 

ALLIANCE 2013

Voor het nieuwe jaar liggen in het verschiet: heel veel trainingen, mooie wedstrijden in de midwintercompetitie, zaalhockey en de 'tweede helft' van het seizoen, clinics, toernooien, gezelligheid, evenementen, feesten en Alliance Master Classes. En verder:

Aan het 85-jarig bestaan zal nogmaals uitgebreid aandacht worden besteed. De website zal ingrijpend worden vernieuwd. De organisatie als geheel is voordurend in ontwikkeling. Het bestuur zal hierover tijdens de ALV in het voorjaar zoals te doen gebruikelijk het een en ander uit de doeken doen.

 

Met nadruk zeg ik dank aan iedereen die meehelpt om Alliance een goed hockeyende, gezellige, bruisende, warme club te maken, in het veld of langs de lijn, als speler, scheidsrechter, trainer, coach, sponsor, begeleider of supporter, als rij-ouder, surveillant bij een feest, als fotograaf, lid van een commissie, gezellig achter de wedstrijdtafel, opschepper bij de jaarlijkse BBQ, professionele staf of jeugdtrainer.....noem maar op...

SAMEN MAKEN WE ALLIANCE DE MOOISTE VERENIGING VAN NEDERLAND

 

Voor nu wensen wij jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling, een geweldig, gezond, gelukkig en sportief 2013!

 

Hartelijke groet,

NAMENS HET BESTUUR

Marije Kronenberg-Vermeulen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws