headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

Stick together

vrijdag 13 oktober 2023   |   17:00 - 20:00   |   Clubhuis
De barcommissie van Alliance introduceert een nieuw initiatief: "Stick Together". Met als doel het versterken van de band tussen ouders, leden en de club, legt dit initiatief de nadruk op gezelligheid en huiselijkheid.
"Stick Together" is meer dan alleen een naam; het is een beweging binnen Alliance om samen te komen en momenten te delen. Naast diners en vrijdagmiddagborrels (vrijmibo's), zal de club nu ook teamlunches en teamdiners onder deze noemer organiseren.
'Het idee is om bij Alliance te genieten van goed gezelschap, lekker eten, drinken en borrelen. We willen dat iedereen zich thuis voelt en de connectie met de club en elkaar versterkt', vertelt initiatiefnemer Robertjan Lievaart van de barcommissie.
Of je nu deel uitmaakt van een team, ouder bent van een speler of gewoon een trouw lid bent, "Stick Together" nodigt je uit om te genieten van wat Alliance te bieden heeft en de gemeenschapsgeest te versterken.

Kom en maak deel uit van deze hechte gemeenschap! Het eerste diner vindt plaats op 13 oktober aanstaande in het Clubhuis.

Menu Stick Together

Voor de kids:
Hamburgermenu en waterijsje €9,50

Voor de volwassenen:
Hamburgermenu XL €13,95
Sous-vide gegaarde zalm met venkel-abrikozenrelish €17,95
Supermalse biefstuk met rode wijnsaus €17,95
Sidedishes:
Rosevalaardappelen met rozemarijn
Salade van rucola, veldsla, tomaatjes, paprika, dressing, feta, avocado
Dessert:
Meringuerol met room en frambozen

Bijpassende wijnen:
wit Puglia €6,- per glas
rood Puglia €6,- per glas

Opgeven kan via: [email protected]