Heel Alliance !!

HJ1 Alliance-Kampong HJ1

Nieuws afbeelding 2-4-2018 THE SHOW MUST GO ON Episode 3/10 Een heftige week voor HJ1. We kunnen niet anders concluderen.  "Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen”, zou meester Visser zeggen. Het is zoals het is.Tijd voor plan B. Met een ingevlogen coach wedstrijd 3 op het programma.De start van de zondag is vroeg en begint met een teambuilding ontbijt om de koppies bij elkaar te hebben en te houden. Dank aan Huib van Limborgh voor het prima ontbijtje. We hebben het met z’n allen uitgesproken....., ja THE spirit is er nog steeds! Iedereen voelt het en iedereen wil het. Dan potdomme ook waar maken op het veld!Kampong staat voor vandaag op het menu. De coach houdt de spelwijze grotendeels intact, met hier en daar een kleine positieve draai. Het spel begint. Al na 3 minuten een rommelgoal van DA BOYZZ. 1-0. Was het Wats, Eti, Stijn? Rommel of niet, hij telt wel. Lekker dan.speldenprikken, aanzetten, opbouw via de kom in de as. In de 15e minuut maakt Kampong de 1-1. Het zal lastig worden, dat is duidelijk. Rust geeft rust. Tweede helft geeft ons vleugels! In de 39e minuut Tom Lahnemann die hockey verward met cricket... maar met zijn bat telt deze evengoed. 2-1. Een strafcorner in de 48e minuut wordt lekker afgemaakt door onze Nelis en zo is het 3-1. In de 50e minuut maakt Stijn Vonk zelfs heel beheerst de 4-1. We zitten op rozen! Dan nog wel 20 minuten de pot gecontroleerd uithockeyen en de rust bewaren. Dat gaat goed tot de 61e minuut, 4-2... en in de 63e minuut zelfs 4-3. Oei, oei niet best. De winst hoeft nog maar 7 minuten te duren! Kom aan boyzz, hou vast!!! Dan de killing 4-4 in de 65e minuut. Hoe kan het? Ongeloof en verbijstering. In de laatste minuten uiterst spannend en nog kansen aan beide kanten. Eindelijk het laatste fluitsignaal!  "Dit is mijn uitslag en daar moet u het mee doen”, aldus Maurits van der Heijden de scheids. Gezien de omstandigheden en de, hopelijk zeer korte, onzekere periode die we tegemoet gaan moeten we blij zijn met dit punt en focus houden. André super dank! We Stay on target. Het doel is en blijft! Com’on Boyzz. 8/4 D-Day, Pinoké.