Heel Alliance !!

Alliance D1 – Overbos D1: 0-2

Nieuws afbeelding 30-3-2017 Na de domper van de vorige week en wraakgevoelens over de uitwedstrijd, stonden we weer met vuur in de ogen voor ons eigen veld.

Zoals we vaker hebben gedaan begonnen we de wedstrijd sterk. Dit uitte zich helaas dit keer niet in een doelpunt. Nadat wij ietsje wegzakten, zag Overbos de kans schoon om een doelpunt te maken: 0-1. Hierna lieten wij Overbos iets meer in hun spel komen. We haalden een aantal aanvallende strafcorners, maar hebben onze kansen niet verzilverd.

Na de rust kwam Overbos scherper uit de kleedkamer, wat resulteerde in de 0-2. Een strafcorner belandde via Kris op de paal, Betsie schoof de bal nét naast en Pien schoot met een mooie backhandpush op de lat: het mocht niet wezen. Achteraf concludeerden we dat we toch de tweede helft net wat passie misten en dat het geluk niet geheel aan onze zijde was.

Zondag 2 april spelen we op Amstelveen, tegen de nieuwe nummer één. Na twee onbevredigende wedstrijden zijn wij gebrand een goede trainingsweek te draaien en af te sluiten met een mooie wedstrijd.

Wij hopen jullie te zien op Amstelveen om 12:45!