Heel Alliance !!

Heren Jong 1 ZAALKAMPIOEN

Nieuws afbeelding 6-2-2017 Kampioenen, namens de teamsponsors Cramer Accountants en Belastingadviseurs en IJssalon Garrone gefeliciteerd! Onze eerste wedstrijd deze zondag was tegen HBS. Niet de sterkste uit de poule… Met, voor het grootste deel van de pot, een vliegende keep werd het maar liefst 17-0. Daarna moest onze directe tegenstander, De Kraaien, eerst verliezen van AthenA om ons nog een kans op het kampioenschap te geven….. en deed dat ook! De laatste wedstrijd, Alliance HJ1- De Kraaien HJ1, werd daarom een heuse finale. Wat een verassing! Met die wetenschap heeft coach Thomas de heren vóór de finalewedstrijd op scherp gezet. Eerste prioriteit was plezier, tweede was te laten zien dat we dit spel en de tegenstander konden overheersen. We zagen mooie combinaties en er werd goed druk gezet op de tegenstander. Uit een strafcorner de 1-0! Een voorsprong bij rust. Lekker. Tweede helft waren we wederom de bovenliggende partij. Eindstand 2-0. Overtuigend kampioen! De meegenomen champagne door De Kraaien om hun vermeende kampioenschap te vieren had opeens een hele wrange smaak…… Dank heren voor de inzet en dank aan de schare supporters.  Nu de voorbereiding op het tweede deel van het veldseizoen met als startpunt onze hoogtestage in de Ardennen.  We zijn ingedeeld in de zwaarste poule IDC-A, waaruit ook de deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap Heren Jong Senioren in juni 2017 worden geselecteerd! Wij hebben er weer ongelooflijk veel zin in. Tot langs de lijn, Roelof ten BroekeTeam Manager HJ1